PENTRU COMUNITATE

Susținem idea că pentru o societate echilibrată fiecare dintre noi trebuie să participe în mod activ în proiecte care ajută comunitatea locală în care conviețuim. Proiectele prioritare ale echipei Kerberos sunt următoarele:

bufnitaParticipăm activ la eforturile Asociațiilor Milvus Group și Rara Avis pentru protecția naturii. Dacă găsiți un animal sălbatic aparent sănătos să NU îl capturați, dacă este evident rănit încercați să contactați persoane de specialitate (medici veterinari, ONG de protecția naturii) pentru a cere îndrumări și sfaturi.
NU ȚINEȚI ANIMALE SĂLBATICE ÎN CAPTIVITATE! Nu sunt animale domestice, nu faceți un bine animalului găsit și legea interzice clar acest fapt.

arici

targ de adoptiiSusținem campaniile prin care se stimulează adopția animăluțelor defavorizate.
Adoptă un câine! Asociația Animals Need Us Brașov, Asociația Milioane de Prieteni Brașov.

Doctorul Dombay Endre este cadru didactic asociat la Facultatea de Medicină Veterinară Cluj și asigură cu mare dăruire instructaje clinice, work-shopuri și practică pentru studenți.

conferintaAvem multiple articole de specialitate publicate și participăm în mod regulat la conferințe și simpozioane naționale și internaționale pe temele de interes pentru a dezvolta constant științele medical veterinare.